top of page

Met de steun van:

Eerste dag

De eerste dag van de expiditie is niet helemaal verlopen zoals verwacht. Zoals gisteren geschreven was het de bedoeling om deze morgen rond 10 uur een vlucht van een half uur te nemen naar Tumlingtar. Vandaar zouden we dan met een jeep 4 uur verder rijden tot Numm.

Om 11 uur kregen we echter te horen dat onze vlucht geschrapt was wegens slecht weer in Tumlingtar. Onze sherpa's zijn dan op zoek gegaan naar een alternatief. En dat alternatief is het volgende geworden.

Deze namiddag zijn we naar Biratnagar gevlogen (opnieuw met een uur vertraging). Hier brengen we de nacht door. Morgenvroeg nemen we een bus en daarna een jeep richting Numm. Daar hopen we rond 18.30 aan te komen.

Na één dag expeditie lopen we dus al een dag achter. Maar ook dat is een deel van het expetieleven.

Of ik vannacht veel zal slapen weet ik niet. Het hotel is best in orde maar vandaag is ook de Nepalese oudejaarsavond. En vlak naast mijn hotel is een openlucht feestje aan de gang. Enfin, als ik niet kan slapen kan ik nog altijd gaan meedoen. Hieronder alvast een video zodat je de sfeer wat kan opsnuiven.241 views1 comment

Recent Posts

See All