Welkom op de nieuwe website

In de laatste paar maanden, heb ik hard gewerkt aan een nieuwe website. Deze nieuwe site heeft niet enkel een andere look, maar ik integreer ook nieuwe applicaties en mogelijkheden. En dat betekent natuurlijk ook dat ik je beter op de hoogte kan houden over mijn avonturen.

Je kan op de site veel informatie vinden die je ook op de oude versie vond, maar er zijn ook enkele nieuwigheden:

  • De expeditie pagina's vertellen het verhaal van elk van mijn avonturen tot nu toe. Ik heb deze verhalen gegroepeerd in 7 summits, 8000-ers en andere uitdagingen zoals de noordpool en de Sahara marathon.

  • Op een regelmatige basis zal ik een blog schrijven over alpinisme en alles wat daarmee te maken heeft.

  • Op de nieuws pagina vind je recente verhalen van over de hele wereld die iets te maken hebben met bergen en klimmen. Deze pagina wordt wekelijks vernieuwd dus kom regelmatig een kijkje nemen.

  • Als je wil weten hoe jij je voordeel kan halen uit de lessen die ik geleerd het op extreme hoogte, kijk dan even naar de diensten pagina. Ik geef voordrachten, organiseer teambuildings en heb nog andere manieren om je werknemers, collega's, klanten of leveranciers te inspireren.

  • Als je op de hoogte wil blijven over mijn investeringen in Kiva, klik dan op de link aan de linkerzijde van elke pagina.

Trouwens, als je Engels spreekt, klik dan op de Engelse vlag in de linkerbovenhoek om naar de Engelstalige versie van deze site te gaan.

Geniet ervan !