De geboorte van een boek ... uitstel maar geen afstel

Een aantal weken geleden kondigde ik aan dat ik een boek had geschreven en dat dat boek bij de uitgever lag. De bedoeling was om dat boek in de winkels te krijgen rond deze tijd.

Spijtig genoeg heeft mijn uitgever niet kunnen opleveren wat hij beloofd had. Ik heb dan ook beslist om de boekvoorstelling uit te stellen en op zoek te gaan naar een andere uitgever.

Dat is niet leuk, maar net zoals in het hooggebergte zijn er ook bij de geboorte van mijn boek nu eenmaal een aantal dingen die ik niet onder controle heb. En dat is nog meer het geval wanneer ik me aan een nieuwe uitdaging buiten mijn comfortzone waag.

Maar niet getreurd, uitstel is geen afstel. Bergen verdwijnen niet als ik niet op de top geraak bij de eerste poging. En mijn manuscript is ook niet verdwenen omdat mijn eerste samenwerking met een uitgever geen succes was. De aanhouder wint en dat boek komt er. Maar het zal dus een paar maanden later zijn.

Ik hou jullie in elk geval op de hoogte.