top of page

Wat kunnen managers leren van alpinisten? Hoe leid je een transformatie binnen je organisatie? Hoe kun je je wendbaarheid en weerbaarheid vergroten?

De digitale samenleving verplicht organisaties te transformeren. Maar een grondige transformatie is geen vakantieuitstapje. Het is een extreme uitdaging langs een pad bezaaid met lawines van onverwachte gebeurtenissen en bergen van weerstand.

Tussen transformaties en bergexpedities bestaan talloze overeenkomsten. Beide vereisen vaardigheden die je alleen maar kunt leren door ervaring. De kans op succes is sterk afhankelijk van een grondige voorbereiding. Tijdens de uitvoering zijn hard werken, flexibiliteit en teamwork noodzakelijk. Aan beide uitdagingen zijn enorme risico's verbonden.

In "The only way is up" legt ervaren transformatiemanager en succesvol alpinist Wim Smets uit welke de sleutels tot succes zijn bij het aangaan van bedrijfsavonturen. Zijn ervaringen op extreme hoogte vertaalt hij naar praktische tips voor ondernemers, managers en voor iedereen die een uitdaging wil aangaan.

Dit boek biedt inzichten die je helpen je transformatie tot een goed einde te brengen. Een grondige analyse vanuit een uniek standpunt.

Pagina 18.jpg

1 - 4 boeken

Wil je meer leren over transformaties? Wil je jezelf of je organisatie wendbaar en weerbaar maken voor een snel veranderende wereld?

29,99 € per boek

5 - 20 boeken

Ben je opzoek naar een leuke give away voor je team? ​Aligneer en inspireer je medewerkers om samen verder te denken. 

27 € per boek

Pagina 60.jpg
Pagina 194.JPG

21 - 50 boeken

Zit je organisatie midden in de transformatie en je wil iedereen op dezelfde lijn, op persoonlijk of privé vlak, dan moet je dit boek als leiddraad gebruiken. 

24 € per boek

51 - 99 boeken

Je organisatie is een pionier van transformatie, en weerbaarheid. Je laat nu graag iedereen mee denken over de toekomstige verandering. 

22,5 € per boek

Pagina 8.JPG
bottom of page