top of page

Wat kunnen managers leren van alpinisten? Hoe leid je een transformatie binnen je organisatie? Hoe kun je je wendbaarheid en weerbaarheid vergroten?

De digitale samenleving verplicht organisaties te transformeren. Maar een grondige transformatie is geen vakantieuitstapje. Het is een extreme uitdaging langs een pad bezaaid met lawines van onverwachte gebeurtenissen en bergen van weerstand.

Tussen transformaties en bergexpedities bestaan talloze overeenkomsten. Beide vereisen vaardigheden die je alleen maar kunt leren door ervaring. De kans op succes is sterk afhankelijk van een grondige voorbereiding. Tijdens de uitvoering zijn hard werken, flexibiliteit en teamwork noodzakelijk. Aan beide uitdagingen zijn enorme risico's verbonden.

In "The only way is up" legt ervaren transformatiemanager en succesvol alpinist Wim Smets uit welke de sleutels tot succes zijn bij het aangaanvan bedrijfsavonturen. Zijn ervaringen op extreme hoogte vertaalt hij naar praktische tips voor ondernemers, managers en voor iedereen die een uitdaging wil aangaan.

Dit boek biedt inzichten die je helpen je transformatie tot een goed einde te brengen. Een grondige analyse vanuit een uniek standpunt.

Cover The only way is up (1).jpg
bottom of page